Scroll eller bruk piler for å bla

Om Lene

Photography is a way of feeling, of touching, of loving.
A camera is a save button for the moments we love;
but’ll never relive.

Litt fra Lene

Noen mennesker er så heldig å få lov til å jobbe med hobbyen sin. Jeg er en av de menneskene. For meg er ikke fotografi bare en jobb, det er en lidenskap. Når jeg fotograferer tar jeg ikke bildene kun for kundene, jeg tar de også for meg selv. Jeg elsker å fotografere, og jeg elsker å bli bedre til det, hele tiden.

Det var i 2009 at jeg som 17-åring fotograferte mitt første bryllup. Den gang gikk jeg medialinjen på videregående med utdypning i fotografi. Det bryllupet var helt tilfeldig, men også avgjørende for veien videre. Etter VGS. tok jeg videre utdanning på Bilder Nordic School of Photography i Oslo. I 2013 kom jeg tilbake til Bergen, har siden den gang jobbet fulltid som fotograf. I juni 2017 bestod jeg fagbrevet, og ca samtidig passerte jeg over 100 brudepar fotografert.

Tilbakemeldingene jeg får fra kunder er at jeg er en sprudlende jente med godt humør som får de til å slappe av foran kamera. Jeg får høre at jeg oppfører meg profesjonelt, er fleksibel og leverer flotte bilder. Fornøyde kunder betyr alt for meg, og jeg gjør mitt ytterste for at alle kunder får nydelige bilder etter en perfekt dag. (Ta en titt på tilbakemeldingene mine her.)

Har du noen spørsmål eller ønsker, ta kontakt for en hyggelig prat. Takk for at du tittet innom 🙂

Bestill fotografering her

[contact-form-7 id="6" title="Sample Contact Form"]

Kontaktinfo

Adresse: Storebotn Næringspark 55G, 5309 Kleppestø, Askøy
Mobil: (+47) 948 85 708
Email: fotograf@lenefossdal.com
Facebook.com/Fotograflefo