Bedriftsfotografering

Skill deg ut

fra mengden

Med profesjonelle bilder og god markedsføring

Dekorbilde av blomster i en vase i soloppgang.
Dette er et bilde av vetrinær Helen Øvregaard. Hun sitte på en grønn stol på en grønn bakgrunn. Hun har beina i kors, lener seg til armlenet og smiler til kamera.

Gode bilder er en av de viktigste faktorene for et firma som ønsker å oppnå gode resultater med markedsføring. Visste du at en potensiell kunde kun bruker et par sekunder på å bestemme seg om de ønsker å se videre eller lete et annet sted? Vis fra første sekund at dere er en bedrift som leverer kvalitet. 

Slik foregår det

En

Kontakt

Dere tar kontakt og forteller meg hva dere er på jakt etter. Vi kan ta dialogen både på mail og telefon, – det som er best for dere. 

To

Pristilbud

Jeg sender dere et pristilbud basert på deres ønsker. Der står det enkle og tydelige priser, med forklaring på hva det dekker og hva som er inkludert.

Tre

planlegging

Etter godkjent tilbud så avtaler vi videre. Noen firma har tydelige retningslinjer vi må forholde oss til, andre er åpne og ønsker kreative bidrag. Jeg hjelper dere med begge. 

Fire

Fotografering

Noen ønsker portrettbilder i studio, andre ønsker actionbilder på jobb. Noen er ferdig på et par timer, andre ganger har vi fotograferinger over flere dager. 

Fem

Etterbehandling + Levering

Jeg starter jobben med etterbehandling av bildene. Hvor lang tid dette tar varierer etter omfang, men vi tar en dialog om dette før fotograferingen.

«

Tilbakemelding

fra bedriftskunder

Spørsmål og svar

Jeg tilbyr portrettbilder og gruppebilder av ansatte, situasjonsbilder, produktbilder og fotografering av bolig/interiør. På jakt etter noe annet? Ta kontakt. 

Hvor dere ønsker bilder er helt opp til dere. Noen kommer til studio i Åsane, men for de større bedriftene er det enklere at jeg tar med studio til dem. Noen fotograferinger skjer naturlig på location, det varierer etter oppdrag. 

Ingen bedrifter er like. Behovene varierer, og derfor vil også pakkene mine også variere. Dere får tilbud etter hva dere er på jakt etter, og så blir vi enig om innhold. 

Det kommer an på omfanget av oppdraget, men vanligvis 2-3 uker etter fullført fotografering. Vi går igjennom alt i forkant så det blir enklere å holder seg til tidsfrister eller ønsker. 

hvem har du jobbet for tidligere?

Jotun
Volvat
Sandøy Byggservice / Mesterhus
Universitetet i Bergen
GC Rieber
PRO ISP
Susoft
Karsten Moholt
Axer 
ROS (Rådgivning om spiseforstyrrelser)
MRC Global
Anicura
Nortech.ai
B A Lion
Bjørsvik takst
Børnes og Fosse / Vestlandstrappen
Verktøy Engros Bergen
T. Dahl Bolig
ADI Advokater
Trappe-deler.no
Bergen Tights
Design Studio
Åsane Fotball
Prima Omsorg
Strusshamn Tannklinikk
Nordr Eiendom
Auris Helse
Elite PT
Cathrine M
Ultralydjordmor Bergen
Odin Prosjekt
The Corebar
Stamina Trening
Kaeser Kompressorer
Vet-talk Helen Øvregaard

Dette er et bilde av et hus, en brun funkisbolig i solnedgang. Bildet er fotografert for Sandøy Byggservice
Jotun som maler en platform. Det er en mann i en lift, innpakket i beskyttelsesutstyr, som sprayer maling på. Fotografert av Lene Fossdal
Trapp fotografert i vinkel ovenfra.
To hvite bokser på en overflate av tre.