tilbakemeldinger

Nydelige ord

fra nydelige mennesker

Tilbakemeldinger fra tidligere bryllupskunder

Som fotograf lever jeg for fornøyde kunder. Det er derfor lite som gjør meg så glad som å få fine tilbakemeldinger fra glade kunder. Her har jeg valgt et knippe tilbakemeldinger jeg veldig gjerne vil dele med dere. 

Anne + Christian

Kjære Lene! ❤️ Tusen hjertelig takk for de fine bildene, og for den herlige jobben du gjorde! Det var så kjekt å ha deg med, og du har gjort en fantastisk jobb med å forevige øyeblikkene og hele dagen vår! Alle brudepar er heldige som får deg som fotograf, det er så mye lidenskap og følelser i bildene dine. Lidenskapen din for jobben vises virkelig i bildene dine, de er helt utrolige! Minnene hadde ikke vært det samme uten deg, TUSEN TAKK! Klem fra Anne og Christian

Anne (brud) og Christian (brudgom) ser på hverandre og smiler. De står på en fjelltopp i tåke. Bildet er halvfigur.
Bianca (brud) og Bjarte (brudgom) står med pannene mot hverandre og smiler. Det er sommer og Bianca holder en brudebukett mellom dem.

Bianca + Bjarte

Vi er strålende fornøyd med å ha valgt Lene som fotograf I vårt bryllup og synes bildene ble helt nydelige! Smilet går helt rundt hver gang vi ser på de! Vi kunne virkelig ikke bedt om bedre bilder og valget om å finne de beste til takkekort var nærmest umulig da vi elsket alle sammen;) Lene legger virkelig sin sjel I sitt arbeid og det er tydelig at hun brenner for det hun gjør. Hun har foreviget den flotteste dagen I livet vårt! Vi kommer til å anbefale Lene til absolutt alle, for bedre fotograf og skjønnere jente skal du leite lenge etter ? Tusen, tusen takk Lene, vi er evig takknemelige ❤

Sophie + Kjetil

Me kan absolutt anbefala Lene som brudlaupsfotograf. Ho har vist seg å vera imøtekomande og fleksibel, samt kjapp med svar når me lurte på noko. God kommunikasjon med ein smilande person gjennom heile planlegginga og sjølve dagen. Til slutt endte me opp med ein haug med fantastiske bilete, og ein varm følelse av å ha valgt rett fotograf. Me er strålande fornøgd.

Sophie og Kjetil (brudepar) står i en bratt eng av grønt gress og nesten kysser. Bak dem er det høye fjell. Sophie har på blomsterkrans.
Marit står med ryggen mot kamera og holder på Christian. Han holder brudebuketten. Begge ser på kamera, kjolen til Marit flagrer.

Marit og Christian

Vi valgte Lene som fotograf basert på bildene hennes på nettsiden hennes. Skikkelige kunstverk! En sjønn dame med glimt i øyet og ikke minst et øye for å fange fine øyeblikk. Så fikk vi en god kjemi med en gang, noe som var viktig for oss. Vi er så glade for at vi valgte nettop lene til den store dagen, å jammen hadde vi det ikke morsomt under forograferingen også!

Ingrid + Håvard

Det å ha bilder av en stor begivenhet som bryllupet er noen en setter stor pris på. Lene Fossdal har tatt utrolig flotte bilder av oss som brudepar, familiebilder og bilder av jentene våre på denne dagen. Hun har har fanget mange flotte øyeblikk som vi gjerne selv ikke alltid får med oss. Dette er øyeblikk som er foreviget og som blir verdifulle minner fra dagen vår. Vi kan anbefale Lene Fossdal på det varmeste, hun er en dyktig fotograf, hun gjør fotoseansen behagelig og hun er god på service.

Dette er et bilde av brud Ingrid og brudgom Håvard. Ingrid ser i kamera, smiler og holder brudebuketten med begge hendene. Håvard står bak henne, holder rundt og vrir ansiktet inn mot henne.
Bilde av Remie og Marta Elise som gir hverandre sitt første kyss som mann og kone. De er ute, de står under en blomsterbue og det er strålende sol. Remie har på seg uniform, Marta Elise har brudekjole.

Marta Elise + Remie

Vi er kjempefornøyd med Lene som vår bryllupsfotograf. Hun er så positiv, smilende og hyggelig og gled sømløst inn med alle. Hun fikk frem våre beste sider og gjorde fotograferingen gøy og naturlig. Bildene er nydelige og noe vi vil sette pris på for alltid. Vi kan anbefale henne på det varmeste.

Hege + Roy

Kjære Lene <3 Tusen takk for at du foreviget bryllupet vår på en fantastisk fin måte <3 Vi kunne ikke vært mer fornøyd!! Det er ingen tvil – bedre fotograf finnes ikke! Tusen takk for noen fantastisk nydelige bilder. Hege og Roy

Hege og Roy kysser. De står på en klippe langs havet, langt ute på sotra. Det er sol og vind.
Dette er Madeleine og Mats under sløret. De giftet seg i 2017 på Askøy.

Madeleine + Mats

Vi valgte Lene Fossdal som fotograf på bakgrunn av alle de flotte bildene hun har tatt av andre par fra før av. Lene er en fantastisk sprudlende og glad person med masse energi som gjorde fotograferingen gøy og morsom med mye latter underveis. Resultatet ble utrolig fine bilder som blir minner for livet. Tusen takk for at du kunne være vår fotograf på vår store dag! Vil absolutt anbefale deg videre! 

Kamilla + Ole-Bjørn

Lene Fossdal er en utrolig sprudlende person og en glimrende fotograf! Det er lett å slappe av når man har med seg en så dyktig fotograf som Lene. Vi visste allerede på forhånd at vi ønsket at Lene skulle være fotograf i vårt bryllup, vi hadde sett en del av arbeidet hun hadde gjort tidligere og var aldri i tvil. Bildene ble perfekt og hun klarte å fange følelser og humør på en unik måte gjennom hele dagen. Vi er veldig glad og takknemlig for at det var nettopp du som var med oss denne dagen. Tusen takk!

19243187_1623983564278316_2114315109765552593_o-Edit
Stine (brud) er akkurat kommet ut av bilen. Harald (brudgom) står rett ved og holder en paraply over dem begge. Stine ser i kamera og smiler, mens hun samler kjolen og håret blåser.

Stine + Harald

Tusen takk for verdens fineste bilder…! Har så mange favoritter at jeg klarer ikke velge. Du fikk fanget stemningen og atmosfæren på både forberedelsene, vielsen og festen etterpå, HELT MAGISK! Og de oppstilte av oss… WOW, skjønner ikke at du får det til!!! Såå syykt fornøyd og evig takknemlig for at du dokumenterte dagen vår. Du er eksepsjonell!
Takk takk takk!

Silje + Aleksander

Da vi skulle booke fotograf til vårt bryllup, vurderte vi aldri noen annen fotograf enn Lene. Vi er uendelig fornøyd med arbeidet hun gjorde, og vi hadde vanskeligheter med å velge bort bilder fordi det var så altfor mange gode bilder å velge mellom. Lene er svært detaljorientert, og fanget selv små, koselige øyeblikk fra den store dagen med bildene sine. Lene er en sprudlende person som er behagelig å forholde seg til, og med sitt gode humør får hun oss alltid til å smile. Vi har brukt Lene som fotograf ved flere anledninger før bryllupet vårt, og vet at å velge Lene er et trygt valg for alle anledninger vi trenger fotograf – også i fremtiden! Våre aller beste anbefalinger går til gode Lene! ♥️

Dette er Silje og Aleksander. De hadde festen på Bjorøy. De står mot hverandre, panne mot panne, på et lite fjell med utsikt bak dem.
K9A406021

Marianne + Karsten

FOR – en fotograf! Tusen takk for at du fanget og fikk bevaret minner av den store dagen vår ❤️ Du var førstevalg fra dagen, og resultatene taler for seg – vi er strålende fornøyd! Du skle perfekt sammen med hele kalaset og var med på stemningen. Er svært glad for at vi valgte deg som fotograf, kan ikke få si det nok. Du har fanget herlige øyeblikk fra dagen vår og vi sitter med både smil og er tom litt blank i øynene på noen av bildene ❤️ Tusen tusen takk for at du er den du er!