Hvorfor bestille produkter fra fotograf

…når det finnes så mange billigere løsninger?
De fleste kundene mine ønsker å kjøpe digitale filer, og i en digital verden er det helt forståelig. Mange bestiller deretter produkter hos meg, andre velger en fotobutikk med rimelige priser. I dette innlegget vil jeg gjerne fortelle deg hvorfor du bør bestille produkter hos fotografen din. 

Det er et bilde av et innrammet bilde som henger på veggen, over en sjenk. Rammen er i mørk eik, det er hvit passepartout og bildet er av et brudepar under sløret.
Bildene skal vare i mange år, kanskje generasjoner. 

#1 – Kvaliteten

Den første, – og viktigste faktoren, – er kvaliteten. 
De som produserer for oss fotografer er noen av de beste i Norge. Det vil være kvalitetsforskjell. Vi leverer produkter som skal vare i mange, mange år. Kvaliteten på produkter fra fotografer er bedre enn hos billigkjedene. Det brukes produkter som tåler mer og varer lenger. Det koster mer å produsere, og vil derfor koste mer for kundene.

#2 – Helt ærlig

Det andre er at vi som fotograf taper penger. Personlig skulle jeg veldig gjerne sluppet å tenke økonomi, men så lenge de fleste fotografer driver sitt eget firma har vi ikke noe annet valg. 
De digitale filene burde med andre ord kostet så mye at når kunden kjøper én fil, så dekker det inn alt vi taper på at kundene går andre steder for å forstørre bildene. 

#3 – Reklame

Når våre bilder blir printet hos billigkjeder og kommer på veggen med feil farge og dårlige kvalitet, så gjør det vondt for oss som har lagt sjelen vår i det. Du kan se på det om at du går inn på en flott restaurant og får servert de beste råvarene, tar de med deg til McDonalds og ber dem tilberede retten.
I tillegg til at det ikke representerer vårt arbeid, og derfor er dårlig reklame for oss. 

#4 – Kvalitetsgaranti

Når dere velger å bruke penger på å gå til en profesjonell fotograf, så får dere kvalitet fra første møte til produktene henger på veggen. Hvis dere bestiller produkter hos meg og ikke er fornøyd, så går det selvfølgelig i retur.
Dersom dere bestiller produkter hos noen andre har jeg ingen mulighet til å stå for produktet dere ender opp med, og kan heller ikke hjelpe dere i etterkant. 

Hvorfor printe hos meg?

Jeg har full forståelse for at noen bestiller billigere produkter, og tilbyr også digitale filer nettopp slik at man har mulighet til det. Bare husk at i dét dere kommer inn døren hos meg, så er min jobb å gi dere det aller beste. Dette er minner som skal vare i mange år, kanskje generasjoner. Det er viktig for meg at dere har god kvalitet som representerer bildene deres slik de er.

Nysgjerrig på noen av produktene? Klikk deg inn på Prissiden og ta en titt! 🙂

Leave a Comment