Samarbeid med jordmor i Sandviken

SAMARBEID MED JORDMOR

fotograflivetnyfødt

Nytt for 2020 er at jeg har inngått et samarbeid med jordmor i Sandviken. Hun heter Marianne og driver Ultralydjordmor Bergen, og ut i fra de tilbakemeldingene jeg har fått fra mine kunder, så er hun veldig flink. 

mine bilder er nå å se på venterommet hos Ultralydjordmor Bergen.

Dette samarbeidet går ut på at jeg får dekorere venterommet til Marianne med mine nyfødtbilder, mot at jeg får ligge igjen flyers og litt reklame hos henne. Hvis dere finner veien til Marianne via meg, så får dere rabatter på ultralyd. 

Ultralydjordmor Bergen holder til i koselige lokaler i Sandviken. 

Dersom du ønsker å ta en titt på hjemmesiden til Ultralydjordmor Bergen, så kan du gjøre det HER
Det fine med et samarbeid med jordmor er at vi begge forhåpentligvis drar nytte av det. Marianne får bilder til dekorering samt eksponering via meg, og jeg får eksponering via mine bilder og reklame hos Marianne. 

Her ser dere marianne på jobb. En utrolig blig og behagelig dame.

Anbefales

Marianne er en blid, hyggelig og veldig behagelig dame. Frem til jul 2019 jobbet hun både på Haukeland Sykehus og for seg selv, men fra januar 2020 har hun jobbet 100% på sin egen klinikk. 

Ved ultralyd vil dere få vite kjønn, termindato og helse til fosteret. Å være inne til ultralyd flere ganger underveis i svangerskapet kan også skape tidlig tilknytning til baby, spesielt for fedrene som ikke bærer barnet selv. 
Prisene til Ultralydjordmor finner dere her

Tre tilbakemeldinger hentet fra hjemmesiden til jordmor Marianne.
Hentet fra hjemmesiden til Ultralydjordmor Bergen.

Dette er helt nytt for meg, og jeg gleder meg til å teste ut et samarbeid med jordmor Marianne. Dersom du er gravid, eller kjenner noen som er det, vil jeg derfor ønske dere velkommen både til jordmor og til meg 🙂 

Nysgjerrig på nyfødtfotografering? Ta en titt i galleriet eller på priser

  • Edit to add (2024); Jeg var selv hos Marianne da jeg var gravid i 2021/22, og hun er virkelig en fantastisk og behagelig dame som kan det hun driver med. Anbefales!

Leave a Comment