Mer om meg

Så hyggelig at du vil lese mer om meg! Det skal godt gjøres å få hele livet inn i en liten «om Lene»-side, så jeg følte et blogginnlegg var på sin plass. Her kommer det flere og mindre interessante detaljer.

Dette bilder er av Lene og hunden hennes. De sitter sammen i en eng og ser mot kamera. Her ser du mer om meg!

Oppsummering

La oss starte med det største; I 2022 ble jeg mamma, – og mistet halve hjernen samtidig. Jeg var en gang i tiden rask i toppen og hadde alt på stell, – er nå distré og glemsk, og selv om ammingen er over så er ammetåken fremdeles tilstede. En av de viktigste tingene du må vite om meg akkurat nå er altså at jeg er et surrehode.

Dette er et bilde av Lene og datteren i skogen. Lene hjelper å dra opp ermet på genseren til datteren. Bildet er tatt fra siden.

For å få et innblikk i karrieren kan dere få en rask oppsummering av de første 10 årene her. De siste 3 har jeg ikke flyttet noe på meg, men oppnådd QEP i Bryllup og Master QEP! Jeg vant også Gull i bryllupskategorien i Landskonkurransen 2023, det var stort!
Studioet ligger fremdeles i Åsane, og jeg tar nye kurs og workshops hvert eneste år.

Mer om meg

Jeg spurte mine nærmeste venner om de kunne beskrive meg med tre ord, og de ordene flest nevnte var;
– smilende
– målrettet
– sprudlende
og det elsker jeg, for det er slik jeg føler jeg er. Det betyr mye at de som står meg nærmest synes det samme.
(Vil også legge til at jeg faktisk fikk høre både morsom og smart. Bare nevner det)

Enkle ting som gjør meg glad er morsomme dyrevideoer, blomster og å sove lenge om morgenen. Det som virkelig gjør meg varm i hjertet er å tilbringe tid med venner og familie. Hver eneste dag er jeg ute på tur i frisk luft med hundene, og det er helt nydelig for kropp og sjel.

Lene Fossdal har på seg blå kjole på en strand. Bak henne er det et fjell som går ned i havet. Det er sol.

Jeg er en skikkelig dyreperson og har alltid vært det. I barndommen hadde jeg alt utenom chinchilla og fisker, og i mange år var jeg en vaskeekte hestejente. Nå har jeg «bare» to hunder, men det holder godt i disse dager.

En annen ting jeg setter høyt er å reise. Det betyr mye for meg å oppleve nye steder, men bare det å reise med charter til varmere strøk gir stort påfyll hos meg. Reising, hunder og små barn på samme tid er ikke alltid like lett, men jeg trives visst best når livet går i hundre.

Kort oppsummert

Kort oppsummert så er jeg en blid og målrettet jente som har ordnet drømmejobben. Jeg er fryktelig glad i dyr og elsker å reise, og i 2022 ble jeg mor for første gang. Jeg er sammen med det som ikke kan være annet enn min sjelevenn, og vi bor sammen på en nydelig plass jeg vil bo for alltid.

Jeg har sikkert nevnt det før, men jeg nevner det igjen. Uten dere kunder hadde jeg aldri kunne levd av drømmeyrket mitt, så det er jeg evig takknemlig for.

Er det mer dere vil vite er det bare til å ta kontakt, så skal jeg legge ut i det vide og brede. 🙂